Calle de París, tiempo de lluvia

Gustave Caillebote va ser un pintor francès, col·leccionista i organitzador de exposicions. Va morir als 45 anys, i va ser enterrat a Paris.


Una de les obres mes important es “Calle de París, tiempo de lluvia”, es oli sobre tela, es un quadre d’aspecte fred, ens trasllada a un mati d’hivern de les d’abans. Es una pintura de paisatges urbana, que ens mostra el bell art d’impressionisme, la imatge que ens mostra es molt famosa, gent sostingut paraigües. Els quadre esta inspirat sobre el carrer de guijarro a prop del Santo-Lazare de gare, un estació de ferrocarril en Paris, del nord de França. Tot i això un dels detalls mes important es que el pintor a col·locat un paisatge fosc, amb la gent amb paraigües, però la pluja no esta, no s’observa cap detall que veiem caure del cel. Tot i això es una de les obres mes importants de París, al s. XIX.
En la meva opinió aquesta quadre es una gran obra, per els seus detalls i matisos, es molt famós a tot el mon, i sobre tot el mes especial es el detall de no posar la pluja, però donar a entendre que plou.

Bibliografia:

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...