Pluja de animals i formacio

Pluja de gripaus, Pinterest
La pluja de animals es un fenomen meteorològic sorprenen, i poc freqüent en que, normalment, una única espècie cau del cel amb nombrosos membres de la mateixa. Aquesta precipitació atípica pot o no estar acompanyada de pluja.
Aquest fenomen tan sorprenen i poc imaginari, ha ocorregut en moltes regions de la historia. S'han sentit molts testimonis del mateix en diverses èpoques i països, la qual cosa ha donat origen a moltes llegendes, mites i polèmiques.

Normalment en el escassos cops que ha passat aquest fenomen s'han vist amb mes freqüència "pluges" que estaven composades per peixos o granotes i rarament en alguns cops també s'han vist pluges de ocells.


Explicació científica de la formació

El físic francès André-Marie Ampère va accepta i confirma els testimonis que afirmaven les pluges de animals, en contra la majoria dels seus companys. 
Ampere va intentar explicar les pluges de gripaus amb la teoria, que després va ser acceptada i arreglada pels científics. Davant el àmbit de les ciències, de la naturalesa, Ampere va afirmar que en certes èpoques els gripaus i granotes, vagabundegen pels camps en grans nombres, i que els forts vents, pot atrapar-los i moure’ls a grans distancies.

Mes endavant, va aparèixer l’explicació científica sobre el fenomen, en que estaven involucrades les trombes marines. I es va confirmar, els vents que s'arremolinen sota el meteor son capaços de capturar objectes i animals, a causa de una combinació de la depressió en la tromba, i de la força exercida pels vents dirigits cap a ella. A causa de aquestes trombes, o fins i tot tornados, es transporten els animals relativament grans, desplaçant-los bastant lluny. Normalment per a que aquest fenomen passi, es necessari que els animals transportats siguin petits i lleugers.


En conclusió, les pluges de animals son possibles, es un fenomen extraordinari però rarament visible en la societat i en les zones on conviuen.


Bibliografia:

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...