Les enfants de la pluie

Los chicos de la lluvia, Pinterest



"Les enfants de la pluie"(Els nois de la pluja), es una pel·lícula de l'any 2003, de origen Frençes, dirigida per Philippe Leclerc.


Fitxa tècnica

-Titul original: Les enfants de la pluie
-Any: 2003
-Duració: 86 min
-País: Francia
-Guio: Philippe Leclerc
-Musica: Didier Lockwood
-Actors: Animacio
-Productora: Coproduccio Francia-Corea del Sur
-Genere: Animacio, Fantastic

Resum

- En un mon on dos pobles eren grans enemics, els Pyross i els Hydross. Els Pyross creien en el sol com al seu deu i l'aigua era el seu punt feble, era tocar-la i es quema-ven la pell, lo pitjor era quant hi havia estació de pluges, que per als Pyross significava la fúria des grans dracs. Durant aquella estació els Pyross es tenien de amagar en coves i estaven indefensos.

Els Pyross culpaven als Hydross, que eren tot lo contrari als Pyross, el sol era el seu punt feble i la pluja era a lo que adoraven, de la fúria dels dracs. Quant va arribar L'estació seca es van ficar en marxa cap a la terra delsHydross els seus enemics per a venjar-se, però ja en guerra un dels joves guerrers Pyross, Skän, es va creuar amb Kallisto de qui es va enamorar al instant.

Significat de la pluja

La pluja significa el amor prohibit de la parella, es a dir, la parella no pot estar junta ja que el que es el punt feble per a un, per al altre no ho es, la pluja es el que afecta als Pyross i la relació de Skän amb Kallisto es impossible.


Opinió personal

Es una pel·lícula que et transmet-eix les sensacions de impediment, de amor i de injustícia, el significat/impediment que dona la pluja cap a la parella, no es un impediment per a ells i lluiten per al seu amor. 

Bibliografia




Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...