La increíble lluvia negra

La historia tracta sobre un nen que es diu Gustavo Gruñetas que mai esta content amb res, tenia molts amics i uns pares que l'estimaven amb bogeria, però ell només es fixava amb el que no tenia o lo que estava malament, si li regalaven un cotxe era o massa lent o massa gran, si anava al zoo tornava trist per què no li havien deixat donar menjar als lleons.
Però no contava amb Gustavo que era un núvol bromista, un dia que passejava per allí a prop, el núvol va escoltar les protestes de Gustavo i va anar corrents a veure'l, i quan va arribar es va posar sobre el seu cap i va descarregar una espessa pluja, era la seva broma preferida per als nens rondinaires.
la increïble lluvia negra 

Gustavo allò no li va agradar gens, i va protestar encara molt més, i es va enfadar encara més quan va veure que el núvol i la pluja el perseguia allí on anava i així durant una setmana.


Gustavo tenia una amiga, una nena molt alegre i bondadosa anomenada Alegrita , que va ser la única que la acompanyava aquests dies per què els seus amics s'apartaven d'ells per no mullar-se.
I un dia en Gustavo ja estava cansat de que el núvol el mulles i va acceptar  animar-se a canvi de que el núvol pares i així es com Gustavo va aprendre que no tenia que enfadar-se per tot i estar content.


En la meva opinió aquest llibre pot ajudar a molts nens per què no s'enfadin per tot i estiguin mes contents i que s'adonin els nens de lo afortunats que han de ser al tenir amics i un pares que se'ls estimin molt. 

Bibliografia: La increíble lluvia negra, Lectura

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...