Les quatre estacions

Vivaldi va ser un reconegut violinista i un dels principals compositors del barroc nascut a Venècia el 4 de març de 1678 i va morir a Viena el 28 de juliol de de 1741. Les Quatre Estacions són de les composicions mes populars del repertori de música clàssica.

Escola lledoner
Les quatre estacions:
La primavera amb els ocells
L'estiu amb la tempesta
La tardor amb la caçera
L'hivern amb la pluja clara

En un bosc, hi havia un ocell molt rondinaire, trobava que feia sempre un clima primaveral, ni massa fred, ni massa calor, tot estava cobert de flors i ple de bones olors, però l'ocell ja n'estava fart.
I el ocell que es queixava de que no fes ni fred ni calor, i va arribar l'estiu i va fer molta calor i això li va fer passar la gana, i amb tanta calor va haver un incendi al bosc i els animals havien de fugir com podien del gran incendi   i l'ocell va demanar que plogues i s'acabes la calor, i així va arribar la tardor va ploure durant dies i nits, l'ocell rondinaire no va tornar a protestar deia que estava molt be que s'havia apagat l'incendi i que s'havia acabat la calor pero deia que ara estava molt xop i no podia volar, desprès va arribar l'hivern que va  
que ho va cobrir-ho tot de neu, l'ocell ja no es mullava però com que el fred no li agradava gens, aviat va tornar a rondinar.
I llavors es com es va adonar que a la primavera es com si esta millor que no fa ni fred ni calor ni eren tot pluges ni tot dies de sol.
I així es com l'ocell rondinaire fa que les estacions vagin canviant i vagin passant les primaveres, els estius,tardors i hivern.
Sembla una historia molt divertida i en que ensenya a les persones que no s'haurien de queixar per tot per què tot te totes les coses bones i dolentes.

Bibliografia: Bloc musical , aula de música

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...