Pluja en les sabates

Lluvia en los zapatos, Filmaffinity


Títol original "Lluvia en los zapatos", es una pel·lícula de l'any 1998, dirigida per María Ripoll i de origen espanyol.

Fitxa tècnica
 -Any: 1998
 -Duració: 90 min
 -Guio: Rafa Russo
 -Directora: María Ripoll
 -Musica: Luis Mendo, Bernardo Fuster, Ángel Illarramendi
 -Fotografia: Javier Salmones
 -Actors: Lena Headey, Douglas Henshall, Penélope Cruz,etc
 -Productora: Coproducción España-GB-Francia-Alemania; Esicma
 -Gènere: Humorística, Romàntic

Resum 
 - Victor es un actor que esta passant per el moment mes dolent de la seua carrera. Cada cop que tenia una oportunitat la fotia i es barallava amb els seus companys, però lo mes fort es que encara seguia enamorat de la seua ex parella, qui en aquell moment sortia amb un altre noi que va conèixer en un gimnàs. Desesperat per intentar recuperar-la, li explica la seua historia a tothom. El Victor lo únic que desitja es retornar al passat per a corregir tots els errors que va cometre.

Relació amb la pluja

- La relació que te la pluja amb la pel·lícula, es que quant el noi desitja tornar al passat surt al carrer i començar a ploure en aquell moment, aquella pluja transporta aquell noi al passat on intenta corregir els seus errors.

La pluja te un sentit de purificació per això permet al noi tornar al passat es com si el purifiques, al caure-li l'aigua al damunt.

Opinió personal

La meua opinió es, que es una pel·lícula molt interessant en el àmbit romàntic, per que transmet la idea de que un home lluita per el seu amor encara que ha tingut de tornar al passat.


Bibliografia

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...