La boda del Monzón

La boda del Monzón, pagina web
"Monsoon wedding" es una pel·lícula del 2001, va ser produïda per Jonathan Sehring i Caroline Kaplan, amb la direcció de Mira Nair.

La pel·lícula explica la historia de una parella que estan preparen els preparatoris de la cerimònia, aquesta ceremonia preocupa a la gent que rodeja la parella, per que volen que tot sigui perfecte. El matrimoni es concertat per un acord dels pares, i la parella no es coneixen. Els invitats estaven arribant i durant la pel·lícula la novia explica al noví les relacions que encara manté amb el seu ex-marit, algunes de fortes i d'altres que no tant.

La pel·lícula te una relació important amb la pluja ja que vasa les creences índies antigues en que l’estació del "Monsoon", ja que per als induistes la estacio "Monsoon" de estiu significa la alegria, la vida i propesritat en els matrimonis que es comprometen en aquesta època del any .

En la pel·licula situen la ceremonia en aquesta època per a donar la idea de que així la parella arribaran a tindre un bon matrimoni gracies a una bona prosperitat que proporcionaran les plujes de l'epoca del "Monsoon".



Bibliografia:

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...